Markiser​

Markise over terrassen forlænger udendørslivet, den holder duggen på afstand og holder på solens varme, så du kan nyde de lune sommeraftner. Skulle der falde lidt regn, sidder du lunt og tørt under markisen.

​Faber Markise fuldender din bolig med stil – smukt og eksklusivt.


Sienna markise er en markise hvor god pris og unik design forenes. Desuden leveres Sienna markisen med 3 eller 5 halogen lys i forbommen.


Napoli faldarms markise/vindues markise er den ideelle løsning til beskyttelse af møbler og gulve mod sollysets ødelæggende stråler. Markisens enkle design er med til at fuldende vinduets helhedsindtryk.

Parma sidemarkise er særdeles velegnet ved lavstående sol, som afskærmning for let vind samt nysgerrige blikke. Parmamonteres på væg og kan derefter udtrækkes til befæstning på enten væg eller stolpe.

Fabers markise dug ligger i 160 forskellige farver og mønstre, alle meget modstands dygtige over for råd, svamp, bakterie og syreholdig luft.

Besøg Botex Viborg - Bjerringbro og se hele den store flotte markise kollektion.

Få yderligere inspiration på www.faber.dk

"Vores markise ekspert kommer gerne ud til dig, for at finde den rette løsning ifh. til valg af markise type og monterings muligheder."

Kontakt os​

Botex Viborg - Bjerringbro ApS

Spidstoftvej 2

8800 Viborg

Tlf.:  86 62 03 33 eller 86 68 28 00

Mail: botex@gardinnyt.dk

CVR: 27253369​​